Forum Manowar.phorum.pl Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Mechanik potrzebny od zaraz

Odpowiedz do tematu    Forum Manowar.phorum.pl Strona Główna » Dyskusje ogólne Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Mechanik potrzebny od zaraz
Autor Wiadomość
stabilica

Post Mechanik potrzebny od zaraz Odpowiedz z cytatem
Witajcie! Moje auto odmówiło mi posłuszeństwa i czeka mnie naprawa ferrari. Czy możecie polecić mi sprawdzone miejscówki na Śląsku, w których naprawię samochód? Niestety, mój mechanik złamał nogę i przez kilkanaście tygodni będzie niedostępny. Z góry dzięki za pomoc!
Czw Mar 28, 2024 21:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Mar 28, 2024 21:51
mczay

Post Odpowiedz z cytatem
Ja też do mechanika z moim autem muszę jechać ale najpierw to ubezpiecznie samochodu OC muszę wykupić nowe. Bo stare się kończy i jest to teraz sprawa priorytetowa. Jakie oferty byście polecali?
Pon Kwi 29, 2024 14:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kokosanka

Post Odpowiedz z cytatem
W kwestii turbosprężarek polecam natomiast warsztat AMSerwis, w którym znajdziecie odpowiednich specjalistów, radzących sobie z wszelkim problemami dotyczącymi tych elementów.

Pon Maj 20, 2024 07:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
wengal

Post Odpowiedz z cytatem
Ja widziałem na Kalkulator OC AC że mają ciekawe opcje na ubezpieczenia, ktoś z was już je tam wykupował? Chcę mieć niską składkę a tam właśnie takie mają widziałem, nie chcę przepłacać znów.
Pon Cze 24, 2024 14:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
karol3433

Post Odpowiedz z cytatem
Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o https://tiny.pl/kg0y86d3 . Tak naprawdę to powinno zainteresować wiele osób.
Czw Lip 17, 2025 06:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
szteliga

Post Bosch Car Service Odpowiedz z cytatem
Warto odwiedzić Bosch Car Service w swojej okolicy, oferują fachową obsługę i solidnie wykonują naprawy https://autowatin.bosch-service.pl/pl . Mechanicy naprawdę znają się na samochodach i podchodzą do nich z pełnym profesjonalizmem. Jeśli szukacie rzetelnego serwisu, który daje spokój i pewność, Bosch Car Service wydaje się być miejscem godnym zaufania.
Pią Maj 22, 2026 10:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Maj 22, 2026 10:30
Odpowiedz do tematu    Forum Manowar.phorum.pl Strona Główna » Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: